У Києві знайдено мертвим колишнього депутата партії «Слуга народу»

У Києві знайдено мертвим колишнього депутата партії «Слуга народу»

У Києві знайдено мертвим народного депутата і колишнього члена партії «Слуга народу» Антона Полякова.

Про це повідомила Національна поліція України в Facebook.

В даний час проводиться розслідування причин його смерті, на місце виїхала слідчо-оперативна група, криміналісти та експерти. У поліції зазначили, що інформація про виявлення політика в Дніпровському районі української столиці надійшла в п’ятницю, 8 жовтня.

Попередньо відомо, що Полякову стало погано в таксі, його намагалися реанімувати лікарі швидкої допомоги. За даними Telegram-каналу Pavlovsky News, о 2:10 поліція зупинила автомобіль за порушення правил дорожнього руху, на задньому сидінні знаходився депутат. Відзначається, що він міг бути в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння.

Про смерть нардепа першим повідомив в Telegram-каналі колишній спікер Верховної Ради Дмитро Разумков. Він висловив співчуття рідним загиблого і надію на те, що розслідування буде відкритим і об’єктивним.

Тіло нардепа буде направлено на експертизу для встановлення причин смерті. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 ( «Умисне вбивство») КК України з позначкою «Природна смерть». Тривають слідчі дії.

5 жовтня, за три дні до смерті, член депутатської групи «За майбутнє», колишній депутат партії «Слуга народу» Поляков звинуватив народних депутатів від партії президента України Володимира Зеленського в отриманні хабарів за підтримку закону про олігархів. Він відмовився назвати конкретні прізвища тих, хто брали гроші за голосування, оскільки людина, яка бачила роздачу грошей в конвертах, за його словами, не стане це підтверджувати.

Поділитись