У Києві чоловік поранив поліцейського

У Києві чоловік поранив поліцейського

Стало відомо, що у Києві чоловік поранив ножем поліцейського, який перебував поза службою.

Як повідомили у Відділі комунікації поліції Києва, правоохоронець, який перебував поза службою, зробив зауваження невідомому, за що отримав колото-різане поранення грудної клітини. Розпочато кримінальне провадження, передає Newformat.info.

“Інцидент стався на проспекті Лісовому у Деснянському районі столиці. Ввечері поліція отримала повідомлення, що правоохоронцю спричинили ножове поранення. На місце виїхали наряди патрульної поліції та слідчо-оперативна група. Встановлено, що працівник поліції побачив, як на вулиці між двома невідомими виник конфлікт, при цьому один із них тримав у цей час за спиною ніж. Поліцейський представився та попросив сховати холодну зброю. У результаті зловмисник кинувся із ножем на правоохоронця, котрий вгамував правопорушника та тримав його до приїзду патрульних”,  – йдеться у повідомленні. 

У відомстві зазначили, що зловмисник перебував у стані алкогольного сп’яніння та поводився агресивно. Поліцейські застосували кайданки й доставили правопорушника до районного управління поліції для встановлення всіх обставин події. Працівник поліції отримав непроникаючу колото-різану рану грудної клітини, після чого його шпиталізували до лікарні для надання допомоги.

Виявилося,  що правопорушник – 23-річний киянин, який рік переховується від рішення суду (перебування під вартою) за вчинення злочину, передбаченого ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Слідчим відділом Деснянського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ст. 348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до 15-ти років позбавлення волі або довічне позбавлення волі.

Фото Олександри Буділки (з архіву FOTOmedia)

 

Поділитись