У Києві чоловік погрожував вистрибнути з дев’ятого поверху

У Києві чоловік погрожував вистрибнути з дев’ятого поверху

Стало відомо, що у Києві 31-річний чоловік сидів на підвіконні та погрожував вистрибнути з дев’ятого поверху. Правоохоронцям вдалося заспокоїти киянина та уникнути трагічних наслідків.

Як повідомили у Відділі комунікації поліції Києва, до Солом’янського управління поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя про сімейний конфлікт у квартирі.

“На виклик виїхала мобільна група з реагування на випадки домашнього насильства. По прибуттю працівники поліції зайшли до помешкання та поспілкувались із господарями-пенсіонерами, котрі проживали тут разом з донькою та її співмешканцем. Як виявилось, між ними та молодиком постійно виникають непорозуміння на побутовому грунті, однак підтверджених фактів насильства в цій родині немає. Правоохоронці намагались поговорити також і з цивільним чоловіком доньки, який власне й викликав правоохоронців, однак двері в кімнату він не відчиняв”, – йдеться у повідомленні.

Коли дільничний офіцер поліції Євген Демидов все ж таки потрапив до приміщення, то побачив, як молодий чоловік сидить на підвіконні відчиненого вікна: «Він був дуже схвильований, нікого до себе не підпускав та висловлював наміри вистрибнути з дев’ятого поверху. Ми з колегою зрозуміли, що необхідно швидко діяти, тож заспокоїли чоловіка і заволоділи його увагою, аби відвернути непоправні наслідки».

Поліцейські спокійно та обережно розмовляли із киянином і, через деякий час, їм вдалося вмовити його злізти з підвіконня.

Згодом, поспілкувавшись із правоохоронцями, чоловік пояснив, що дуже перехвилювався та не усвідомлював до чого може призвести його вчинок. Він подякував поліцейським та пообіцяв налагодити взаємовідносини у родині, аби уникнути конфліктів у майбутньому.

Фото Олександри Буділки (з архіву FOTOmedia)

Поділитись