У Держдумі РФ назвали доповідь Європарламенту втручанням в справи країни

У Держдумі РФ назвали доповідь Європарламенту втручанням в справи країни

У четвер Європарламент затвердив доповідь по відносинам ЄС з Росією.

У документі пропонується, наприклад, розширити санкції проти РФ, знизити залежність Євросоюзу від російських енергоресурсів і готуватися до невизнання результатів виборів у Державну Думу, запланованих на 17-19 вересня, якщо голосування буде визнано нечесним.

В’ячеслав Володін вважає, що рішення Європарламенту носить недружній характер. За його словами, Захід намагається втрутитися у внутрішні справи Росії і чинити тиск на її населення. “Такі резолюції ми не потерпимо. Тим більше вони приймаються ще до моменту волевиявлення наших громадян”, – сказав голова Держдуми.

Володін заявив, що буде зроблено все для захисту Росії від недружніх дій, адже таким чином, упевнений політик, намагаються зупинити розвиток держави.

Також політик нагадав, що на виборах в Держдуму будуть працювати спостерігачі. Він зазначив, що виборчий процес в Росії відкритий, на відміну від голосування в США і європейських країнах. В’ячеслав Володін звернувся до західних політиків: “Ви займайтеся облаштуванням своїх країн, вирішенням питань громадян, які вас обирають. Що ж стосується громадян Росії, вони самі знають за кого голосувати, кого підтримувати”.

Поділитись