У Чечні на 50 відсотків урізали зарплати чиновникам

У Чечні на 50 відсотків урізали зарплати чиновникам

Глава Чечні Рамзан Кадиров підтримав пропозицію місцевих активістів, депутатів і правоохоронців перевести половину місячної зарплати чиновників медикам, які займаються боротьбою з коронавірусом.

За його словами, такий захід є справедливою і виправданою.

«На передовій боротьби з всесвітнім злом, які захопили планету, знаходяться лікарі і медсестри. Саме вони є національними героями! Прекрасно знаючи, що знаходження в одній палаті з людиною, що заразилися коронавірусів, становить реальну загрозу життю і здоров’ю, вони вдень і вночі борються, рятуючи сотні і тисячі життів», – написав він.

«Ми з глибоким сумом сприймаємо повідомлення про хворобу медичних працівників. Народи перед ними в неоплатному боргу», – підкреслив чеченський лідер.

«Через оперативний штаб до мене звернулися урядовці, депутати парламенту, глави районних і селищних муніципальних утворень, керівники управлінь, відділів, відомств, командний склад підрозділів силовиків по ЧР, начальники відділів поліції і інші з пропозицією перерахувати половину місячної зарплати на рахунок підтримки лікарів і медсестер, які працюють з хворими», – зазначив Кадиров.

«Я підтримав цю ініціативу! Щиро вдячний всім, хто вирішив допомогти медичним працівникам! Вони цього заслужили своєю героїчною працею! Разом ми переможемо коронавірус!» – підсумував Кадиров.

Поділитись