У Білорусі опозиціонерів звинуватили в отриманні “відкатів” від ЄС і США

У Білорусі опозиціонерів звинуватили в отриманні “відкатів” від ЄС і США

Захід рано чи пізно “зіллє” білоруських опозиційних політиків, які закликають до розширення міжнародних санкцій проти Мінська, заявив заступник держсекретаря Ради безпеки Білорусі Володимир Арчаков.

“Ось ці” швидкі “(опозиціонери, які виїхали до країн ЄС), випрошуючи санкції, вони самі не розуміють, в яку безповоротну дірку вони намагаються засунути Білорусь. Причому зрозуміло, що Захід їх рано чи пізно зіллє, вже зливає, і вони загинуть в своїх автокатастрофах. Але ці “висяки” на Білорусі, вони ж залишаться”, – сказав Арчаков в інтерв’ю телеканалу “Білорусь 1”.

Заступник держсекретаря Ради безпеки республіки також зазначив, що виїхали з Білорусі в країни Заходу ініціатори санкцій отримують за це “відкати”. “Можна реалізовувати прості бізнес-схеми, і такі приклади є: білоруські підприємства видавлюються з ринку, їх місце – приклади є – займають литовські і польські конкуренти. Ну а ініціатори цих санкцій, це “втікачі”, отримують відкати. Ось і все, саме найпростіше – підґрунтя цих санкцій”, – пояснив він.

Поділитись