Трамп розповів про причину своєї відмови від алкогольних напоїв

Трамп розповів про причину своєї відмови від алкогольних напоїв

Президент Дональд Трамп дав велике і досить відверте інтерв’ю The Washington Post, в якому зізнався: він шкодує про те, що сприяв тиску на свого покійного брата Фреда-молодшого, який страждав від алкоголізму і не підходив для ведення сімейного бізнесу.

Старший брат Дональда Трампа після закінчення університету продовжив кар’єру в якості комерційного пілота TWA, але в кінцевому підсумку був звільнений, зазначає The Daily Mail. Його колишній друг сказав про “напружені відносини Фреда” з сім’єю, яка не хотіла, щоб він був пілотом. Пізніше він влаштувався на роботу в фірму свого батька, що займалася нерухомістю, але це не захоплювало його так, як небо.

Смерть старшого брата Трампа, який помер в 41 рік, є одним із знакових подій в житті президента США і збіглася з його власним остаточним злетом, коли до нього перейшов бізнес його батька. За його словами, дивлячись на згубну пристрасть брата, яка руйнувала його життя, Трамп ще в 16 років прийняв рішення, що не вживатиме спиртне. Його “досвід” в цій частині обмежився однією пляшкою пива. Трамп ніколи не пив і не курив.

В інтерв’ю Трамп послався на смерть свого брата в якості причини, того, що він не п’є спиртне. За його словами, він боїться “генетичного зв’язку зі станом, яке все частіше вивчається як хвороба”. Президент пов’язав проблеми, підняті смертю його брата, з його власним інтересом до боротьби з алкоголізмом і наркотиками в Сполучених Штатах.

Незважаючи на тиск, який чиниться на старшого сина Фреда Трампа, допомога в управлінні імперією нерухомості була не “його справою”, заявив Трамп в інтерв’ю. У той же час, Фред-молодший боровся з алкогольною залежністю протягом всього свого життя, зазначив глава Білого дому.

Поділитись