Трамп назвав своє переобрання “останнім, чого хоче Росія”

Трамп назвав своє переобрання “останнім, чого хоче Росія”

Президент США Дональд Трамп вважає, що Росія, Китай і Іран не бажають його перемоги на майбутніх виборах глави держави.

З цим твердженням він виступив на прес-конференції в Бедмінстері (штат Нью-Джерсі). Його виступ транслювався на сайті Білого дому.

“Думаю, останній, кого Росія хотіла б бачити на посаді [президента США] – це Дональд Трамп. Ніхто не виявляв більшої жорсткості по відношенню до Росії, ніж я”, – сказав Трамп. За його версією, такого ж підходу дотримуються Китай і Іран. “Останнє, чого хочуть Росія, Китай і Іран, це перемога Дональда Трампа”, – додав американський лідер. “Ми будемо стежити за всіма ними”, – підкреслив він.

Таким чином Трамп прокоментував затвердження директора Національного центру контррозвідки і безпеки США Вільяма Еваніна про те, що РФ нібито намагається “очорнити” найбільш ймовірного суперника Трампа на виборах – колишнього віце-президента США Джозефа Байдена. На репліку журналіста про те, що його заяви розходяться з версіями розвідки, Трамп відповів: “Мені все одно, хто що говорить”. Коментуючи твердження розвідки щодо можливого іноземного втручання у вибори, президент США додав: “Ми будемо стежити за цим дуже уважно”.

“Найбільший ризик для нас – це голосування поштою”, – підкреслив Трамп. За його версією, при такому методі голосування “іншій державі” набагато простіше “підробити бюлетені”. Трамп зазначив, що це можуть зробити країни, “про які цього не подумаєш”.

Поділитись