Трагедія в Башкирії: загинули всі постояльці пансіонату

Трагедія в Башкирії: загинули всі постояльці пансіонату

У Абзеліловському районі Башкирії ввели режим надзвичайної ситуації після пожежі в будинку милосердя, де загинули 11 людей, повідомив глава району Ільдар Нафік.

“Сталася жахлива трагедія. 11 людей загинули у вогні в приватному будинку, розташованому в селі Ішбулдіно. Перебуваю на місці. В районі введено режим надзвичайної ситуації”, – написав Нафік на своїй сторінці в соцмережі.

Він уточнив, що в будівлі знаходилися 16 осіб, п’ятьом вдалося врятуватися. Останні – співробітники закладу.

Раніше в ГУ МНС по регіону повідомили, що в 2.53 стало відомо про пожежу в будинку милосердя по вулиці Кізільскій в селі Ішбулдіно. На момент прибуття пожежних дерев’яний одноповерховий будинок з мансардою горів на всій площі – 72 квадратних метри. Відкрите горіння ліквідували в 4.31. О 6.00 оголосили про повну ліквідацію пожежі. До гасіння пожежі від МНС Росії залучено 16 осіб та 6 одиниць техніки.

Причини і обставини події встановлюються. У регіональному ГУ МНС працює оперативний штаб. На 9.00 за місцевим часом призначено позапланове засідання комісії з попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій та забезпечення пожежної безпеки.

У Слідчому комітеті також порушили кримінальну справу за статтею про заподіяння смерті з необережності двом і більше особам.

Поділитись