Тимошенко відповіла Зеленському на жарт про “фігуру та солоденьке”

Тимошенко відповіла Зеленському на жарт про “фігуру та солоденьке”

Глава фракції “Батьківщина” Юлія Тимошенко розкритикувала заяву президента Володимира Зеленського, що у опозиції в країні відмінна фігура, оскільки їй “просто не дають солодкого”.

Зеленський і Тимошенко обмінялися “постами” за допомогою Facebook. Президент зазначив, що Тимошенко пропонувала свої кандидатури для призначення на державні посади.

“Так, Юлія Володимирівна дійсно пропонувала. Вона принесла список своїх людей для призначення на “солодкі” місця. А натомість обіцяла протягом року голосувати за всі закони разом зі «Слугою народу» у Верховній Раді. Звичайно, ми відмовили”, – написав Зеленський.

Він також зазначив, що Тимошенко “Раз на п’ять років йде в опозицію до діючого президента, імітуючи турботу про народ”, — написав Зеленський.

Він прокоментував заяви Тимошенко, зроблені в понеділок в передачі «Свобода слова» на телеканалі ICTV. У своєму виступі Тимошенко розповіла, що вона пропонувала Зеленському кандидатури для призначення на певні посади, зокрема на посаду голови Державної продовольчо-зернової корпорації. Вона мотивувала свій інтерес до цієї структури бажанням викоренити корупцію в діяльності цього підприємства. Як стверджує Зеленський, Тимошенко дала зрозуміти, що призначення запропонованих нею людей на ряд постів було умовою, при якому фракція її партії була готова голосувати в парламенті на підтримку законопроектів, запропонованих українським президентом і партією «Слуга народу».

Минулого тижня фракція партії «Батьківщина», лідером якої є Тимошенко, проголосувала проти законопроекту про продаж землі, який розглядався в першому читанні. Тимошенко заявила, що її партія перейшла в опозицію через незгоду з проектом земельної реформи, яку пропонує Зеленський.

“Є ще одна давня українська традиція. Раз на п’ять років деяким українським президентам здається, що вони взяли джекпот! А далі все за сценарієм, ну Ви в курсі …”, – написала у відповідь Тимошенко.

 

Поділитись