Суд у справі MH17 почнеться 9 березня в гаазькому комплексі Схіпхол

Суд у справі MH17 почнеться 9 березня в гаазькому комплексі Схіпхол

Ніяких змін в розкладі суду у справі про катастрофу малайзійського Boeing МН17 через ситуацію з коронавірусом в Нідерландах не планується, слухання почнуться в понеділок, 9 березня.

Про це повідомила координатор зі зв’язків з громадськістю окружного суду Гааги Монік Бюнк. “Ні, ніяких змін. Суд почнеться в понеділок, 9 березня, о 10:00”, – сказала Бюнк.

Раніше на сайті окружного суду Гааги, присвяченому судового процесу по MH17, повідомлялося, що в зв’язку з розвитком ситуації з коронавірусом в судовому комплексі Схіпхол в прес-центрі будуть вжиті всі необхідні заходи для запобігання поширенню інфекції. Зазначалося, що окружний суд Гааги забезпечить комплекс Схіпхол дезинфікуючим засобом для рук, додатковими засобами для поручнів, дверних ручок і туалетів.

За даними нідерландського національного інституту охорони здоров’я, загальне число випадків зараження коронавірусом в Нідерландах досягло 18. Відзначається, що ряд тих, що заразилися раніше відвідували північ Італії – країни, де знаходиться максимальне число хворих коронавірусом в Європі.

Поділитись