США виділять $ 250 мільйонів на боротьбу з відчаєм

США виділять $ 250 мільйонів на боротьбу з відчаєм

Міністерство охорони здоров’я і соціальних служб США оголошує тендер на $ 250 млн для комунікаційних агентств з метою розробки та проведення заходів по “навіюванню надії” в суспільстві на тлі пандемії нового коронавірусу.

Про це повідомила в понеділок газета Politico, в розпорядженні якої опинилася відповідна внутрішня документація міністерства.

Фірма повинна організувати кампанію, щоб “перемогти відчай і вселити надію, вселити впевненість, щоб [американці змогли] повернутися до роботи і відновити економіку”. В її завдання повинно входити надання населенню інформації про вакцини і ліки, а також про скасування введених в зв’язку з пандемією жорстких заходів.

“Використовуючи можливості традиційних і цифрових ЗМІ, соціальних мереж, індустрії спорту і розваг, асоціацій громадської охорони здоров’я та інших творчих партнерів для надання важливої ​​інформації в галузі охорони здоров’я та економіки, адміністрація [США] зможе перемогти відчай, вселити надію і домогтися національного відновлення країни”, – відзначається в документі МОЗ. Велика частина грошей повинна бути витрачена до січня.

Згідно з інформацією Університету Джонса Хопкінса, з початку пандемії коронавірусів в США заразилися понад 6 млн осіб, понад 183 тис. померли.

Поділитись