Штаб Трампа переплутав на плакаті американські і російські літаки

Штаб Трампа переплутав на плакаті американські і російські літаки

Передвиборний штаб Дональда Трампа помилково використав для плаката фотографії російських літаків замість американських, пише видання Politico.

На постері із закликом “підтримай наші війська” зображені кілька військових зі зброєю, на їх фоні летять три винищувача. Плакат розробили під час передвиборної кампанії.

Газета опитала експертів, які заявили, що на ньому зображені літаки МіГ-29 і автомат АК-74, який тримає один з військовослужбовців. У соцмережах з цього приводу вже з’явилося багато критичних коментарів. Штаб Трампа інцидент коментувати відмовився.

Подібні випадки плутанини в дизайні плакатів нерідкі. Схоже сталося і в Мінську. Комунальні служби вирішили створити зупинку громадського транспорту в честь білоруських десантників. Однак в описі свого подарунка помилково використовували фотографії американських бійців на тлі впізнаваного вертольота “Ірокез”. Пізніше оформлення прибрали.

Вибори президента США відбудуться 3 листопада. На пост глави держави претендують Дональд Трамп, кандидатом від демократів балотується Джо Байден.

Поділитись