Росія перекидає до Білорусі військову техніку

Росія перекидає до Білорусі військову техніку

Москва і Мінськ домовилися про постачання в республіку батальйонних комплектів БТР і першої партії з чотирьох вертольотів МІ-35.

Крім того підписаний план взаємодії з “Алмаз-Антеєм” з питань постачання сучасних зразків систем ППО до 2025 року, повідомило Міноборони Білорусі.

“Підписано План взаємодії з ВАТ” Концерн ВКО “Алмаз – Антей” на 2021-2025 роки з питань поставки сучасних зразків систем ППО до 2025 року”, – йдеться в повідомленні, розміщеному на сайті військового відомства.

Відзначається, що делегація ЗС Білорусі на чолі із заступником міністра оборони Сергієм Симоненком ознайомилася з передовими технологіями і новітніми зразками озброєння в рамках військово-технічного форуму “Армія-2020”, члени делегації також провели зустрічі з керівництвом Федеральної служби з військово-технічного співробітництва Російської Федерації, представниками російських оборонних підприємств.

“У ході форуму за результатами виконаної за останній рік роботи підписано низку взаємовигідних контрактів на поставку, ремонт та обслуговування продукції військового призначення для потреб збройних сил, основними з яких стали: контракт на поставку двох батальйонних комплектів БТР-82А виробництва ПАТ Арзамаський машинобудівний завод контракт на поставку першої партії з чотирьох вертольотів Мі-35М”, – йдеться в повідомленні.

Поділитись