Прикордонники нагадують, що проходження контролю КПВВ на Донбасі – безкоштовне

Прикордонники нагадують, що проходження контролю КПВВ на Донбасі – безкоштовне

У підрозділах Держприкордонслужби зі складу Об’єднаних сил триває безтермінова акція “Стоп корупція”, що має на меті інформування відвідувачів про те, що всі процедури проходження контролю є безкоштовні.
Усім службовцям КПВВ і громадянам, які перетинають лінію розмежування нагадують про кримінальну відповідальність за отримання неправомірної вигоди, так і за її надання.

Цивільним особам, що слідують через лінію розмежування прикордонники нагадують номер гарячої лінії (+380445276363), за яким слід телефонувати в разі вимагання або натяків на необхідність надання коштів військовослужбовцям.

Розміщено антикорупційні рекламні щити, що зустрічають усіх, хто в’їжджає в КПВВ. Нещодавно права та обов’язки громадянам нагадали флаєрами на КПВВ “Гнутове” та КПВВ “Новотроїцьке”.

Запровадження вищевказаних заходів дозволило досягнути позитивні результати, втім і досі трапляються випадки пропозицій військовослужбовцям неправомірної вигоди за пропуск через лінію розмежування без огляду авто або за відсутності необхідних документів, протидія яким триває.

Військовослужбовці Донецького прикордонного загону зі складу Об’єднаних сил продовжують профілактичну роботу та боротьбу з будь-якими проявами корупції.

Фото: Донецько-Луганське регіональне управління Держприкордонслужби України.

Поділитись