Поліція Чернігівщини затримала групу розбійників

Поліція Чернігівщини затримала групу розбійників

Поліція Чернігівщини затримала групу розбійників за напад на пенсіонерів. Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Чернігівської області.

Сьогодні вночі поліцейські затримали п’ятьох чоловіків віком від 30 до 45 років, які вчинили розбійний напад на родину пенсіонерів у Сновську.

“Як розповів начальник Головного управління Національної поліції в Чернігівській області Едуард Альохін, близько опівночі 24 липня група осіб у балаклавах та темному одязі проникли до будинку пенсіонерів у Сновську. Там вони били подружжя, погрожували застосувати ніж, а потім зв’язали та закрили їх у підвалі будинку. Зловмисникам вдалося заволодіти золотом, гладкоствольною рушницею та грошима – 3 тисячі доларів і близько 35 тисяч гривень. Як тільки пенсіонерам вдалося вибратися з підвалу, вони зателефонували до поліції. Вже за пів години після цього завдяки злагодженим діям Управління карного розшуку ГУНП в Чернігівській області та Сновського і Городнянського відділень поліції автомобіль з підозрюваними вдалося затримати на в’їзді в Городню. Як встановили поліцейські, вищезгадані особи мають за плечима кримінальний досвід: вони були засуджені за розбої, грабежі, заволодіння транспортними засобами. Більшість учасників розбійного нападу останнім часом проживали на території Одеської області. Серед них є громадяни Молдови та України”, – йдеться у повідомленні.

Поліція розслідує провадження за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України – розбій, поєднаний з проникненням у житло. Підозрювані затримані в порядку статті 208 КПК України та поміщені до ізолятора тимчасового тримання. Тепер їм загрожує позбавленням волі на строк від 7 до 12 років із конфіскацією майна.

Поліція встановлює ймовірну причетність групи чоловіків до інших майнових злочинів.

 

Поділитись