Поліцейські викрили чоловіка, який повідомив про замінування аеропорту Одеси

Поліцейські викрили чоловіка, який повідомив про замінування аеропорту Одеси

Поліцейські викрили чоловіка у неправдивому повідомленні про замінування міжнародного аеропорту Одеси. Про це повідомляє Малиновський відділ поліції в м. Одесі.

Сьогодні вранці на лінію 102 надійшло повідомлення від невідомого про замінування міжнародного аеропорту «Одеса». Обстеживши об’єкт та переконавшись у тому, що надана зловмисником інформація неправдива, правоохоронці почали його пошуки. Для встановлення особи чоловіка поліцейським знадобилося лише пів години від отриманого дзвінка.

“Псевдомінером виявився 52-річний житель села Долинське Ананьївського району, який працює в Одесі охоронцем приватної фірми. Затримали чоловіка на вулиці Привозній. При собі він мав телефон, з якого залишив хибне повідомлення. Свій вчинок правопорушник пояснив тим, що хотів привернути до себе увагу”, – йдеться у повідомленні.

Дії правопорушника слідчі кваліфікували за ч.1 ст.259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про затримання чоловіка в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Поділитись