Поліцейські Донеччини вилучили схрон боєприпасів

Поліцейські Донеччини вилучили схрон боєприпасів

Поліцейські Донеччини вилучили схрон боєприпасів. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Донецькій області.

“Під час відпрацювання Мангушського району правоохоронці виявили мінометні міни у покинутій базі відпочинку. 35 вибухонебезпечних предметів були виявлені за допомогою службового собаки. В профілактичних заходах були задіяні співробітники поліції Донецької області, військовослужбовці НГУ та поліцейські зі складу ООС. Відпрацювання було проведене на території населених пунктів поблизу м. Маріуполь – смт Мангуш, с. Урзуф, с. Юр’ївка, с. Мелекіно, с. Бабах-Тарама. Близько 100 співробітників Нацполіції були задіяні у піших та автопатрулях”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що заходи були спрямовані для попередження та розкриття тяжких злочинів, стабілізацію криміногенної обстановки у населених пунктах, посилення охорони публічного порядку та безпеки громадян та запобігання незаконному обігу зброї.

Під час комплексних заходів у с. Юр’ївка поліцейські виявили боєприпаси у непрацюючій базі відпочинку. Схрон небезпечних предметів складався з мінометних мін, танкових боєприпасів та артилерійських снарядів. Загальна кількість – 35 одиниць. Боєприпаси були виявлені за допомогою службового собаки, який вказав правоохоронцям на місце.

За підсумками проведених заходів поліцейські перевірили понад 100 транспортних засобів та склали відносно порушників 6 адмінпротоколів. Один з водіїв був притягнутий до відповідальності за керування транспортним засобом у стані сп’яніння.

Окрім того, виявлено двох водіїв, які перевозили зброю та набої. Обидва зловмисники повідомили, що знайшли небезпечні предмети. Наразі інформацію перевіряють слідчі.

Також правоохоронці виявили автомобіль, який знаходиться у розшуку та жінку, яка підозрюється у наркозлочині.

Профілактичні відпрацювання триватимуть далі.

Поділитись