Пєсков розповів про дату зустрічі Путіна з Зеленським

Пєсков розповів про дату зустрічі Путіна з Зеленським

Конкретних позначок по можливим параметрам нової зустрічі в “нормандському форматі”, а також про дату двосторонніх контактів президента Росії Володимира Путіна з президентом України Володимиром Зеленським поки немає.

Про це журналістам заявив прес-секретар російського лідера Дмитро Пєсков. “Ні, поки ніякої дати не фігурує”, – сказав він, відповідаючи на питання про хід підготовки нової зустрічі “нормандської четвірки”. Говорячи про терміни можливої ​​зустрічі Путіна і Зеленського, Пєсков уточнив: “Поки ніяких позначок немає щодо можливої ​​зустрічі з президентом Зеленським”.

Говорячи про підготовку до чергової зустрічі в “нормандському форматі”, Пєсков зазначив, що існують певні терміни проведення зустрічей експертів, зустрічей помічників президентів. “Власне там і буде йти на експертному рівні підготовка”, – сказав він.

При цьому представник Кремля зауважив, що в плані проведення переговорів президентів Росії і України “питань більше, ніж відповідей”.

“Поки ніяких позначок немає по зустрічі з президентом Зеленським, також немає ніяких позначок за термінами проведення нормандського формату”, – повторив представник Кремля. – Робота ведеться. Як буде щось погоджено, ми вас проінформуємо”. Прес-секретар Путіна додав, що зустріч помічників глав держав може відбутися найближчим часом.

Поділитись