Під Луганськом загинув командир батальйону бойовиків «Привид» Олексій Марков

Під Луганськом загинув командир батальйону бойовиків «Привид» Олексій Марков

У ДТП під Луганськом загинув командир батальйону «Привид» Олексій Марков.

Про це повідомляє телеграм-канал Realdoc.

«Трагічна новина підтвердилася: сьогодні загинув Олексій Марков, комбат «Привиду». Офіційна версія – ДТП. Його роль в житті батальйону неможливо переоцінити. Він був винятковим. Зараз не можу підібрати слів … Пізніше», – йдеться в повідомленні.

Марков був командиром 14 БТРО Народної міліції (бригада «Привид» імені Олексія Мозгового), членом Спілки Добровольців Донбасу.

Він говорив, що київські правителі ніколи добровільно не припинять війну проти Донбасу:

«Війна – це єдине, що, так би мовити,  що консолідує суспільство навколо цього режиму. І якщо припиняться військові дії, відразу почнуть «спливати» економічні, соціальні питання. Тому нинішні українські правителі виходять з того, що війна все спише, а для цього війна повинна бути … Їм навіть не земля потрібна, а символ: ми перемогли Росію в черговій війні. Так що розповіді про те, що населення Донбасу страждає, пенсії не виплачуються, родичі розділені лінією фронту, там нікого не чіпають. Для них ми навіть не люди, досить подивитися на коментарі «кропу» до історій про загиблих мирних жителів – це чисто тваринна радість. «Замочили личинку колорада» – це про загиблу дитину. Про людське ставлення мови взагалі не йде».

Поділитись