Німеччина хоче вийти з Євросоюзу та зблизитися з Росією

Німеччина хоче вийти з Євросоюзу та зблизитися з Росією

Депутат бундестагу Тіно Крупалла, який є лідером партії «Альтернатива для Німеччини», вважає, що країні пора задуматися про вихід їх Євросоюзу і почати співпрацювати з РФ.

Про це він заявив в бесіді з газетою Welt. Політик упевнений, що Німеччина повинна створити «нове європейський простір», в якому буде місце Росії.

«З поточного ЄС Німеччини необхідно вийти і створити нову європейську економічну групу інтересів», – сказав Крупалла.

В даний момент політика не влаштовує «психологічна війна союзників Німеччини», особливо американців, яка націлена на національну ідентичність і культуру німців. Зокрема, боротьба США проти «Північного потоку – 2», за словами депутата, це цілеспрямована стратегія по дезінформації та маніпуляції думкою німців виключно заради інтересів Вашингтона.

Трубопровід «Північний потік – 2» побудований на 98%. Роботи завершаться в кінці серпня, заявив раніше глава Nord Stream 2 AG Маттіас Варніг. Він додав, що перед компанією Nord Stream 2 AG стоїть мета – запустити «Північний потік – 2» вже в поточному році. При цьому транзит газу через Україну буде залишатися одним із шляхів поставок газу в Європу і після 2024 року.

Поділитись