Навальний звернувся до пілотів і омських лікарів

Навальний звернувся до пілотів і омських лікарів

Пілоти літака і перші медичні працівники зіграли ключову роль в тому, що політик Олексій Навальний вижив після отруєння.

Про це він сам повідомив у своєму інстаграм. 20 серпня Навальний був госпіталізований в Омську. 22 серпня він був перевезений в клініку в Берліні. 2 вересня влада Німеччини заявили, що політик був отруєний хімічним нервово-паралітичним отруйною речовиною з групи «Новачок».

«Після всього, що сталося я відчуваю таку величезну подяку такій великій кількості людей, що ви ще втомитеся читати пости на цю тему», – написав Навальний сьогодні в інстаграм.

Він почав з подяки на адресу кількох невідомих добрих друзів, які зіграли ключову роль в його долі, а саме на адресу пілотів, які швидко посадили літак в Омську, і перших медичних працівників, які діагностували у нього токсичне отруєння і ввели дозу атропіну.

«Решта було дуже драматично і заслуговує на окрему розповідь, але розповідати точно було б нічого, якби не ці хлопці. Спасибі вам, невідомі добрі друзі. Ви хороші люди», – додав політик.

Поділитись