Надія Савченко запропонувала президенту три важливих пункти програми, які важливі для України

Надія Савченко запропонувала президенту три важливих пункти програми, які важливі для України

Колишній депутат Верховної ради Надія Савченко різко звернулася до українського президента Володимира Зеленському зі своєї сторінки в Facebook.

“Не переплутай і не дай себе обдурити! Обдурять тебе, як президента України обдурять українців і Україну!!! Не будь лохом!!!, – написала вона.

Далі Савченко описала три пункти програми, яку, на її думку, повинен виконати глава держави.

“1) Перепис населення України!
Щоб знати скільки нас, українців може реально взяти участь в референдумі і не дати сфальсифікувати результати референдуму! Для цього рік часу на перепис населення і на роз’яснення питань які будуть винесені на загальнонаціональний референдум!

2) Загально національний референдум стосовно дозволу на множинне громадянство в Україні. Дозволяти його чи узаконити поділ на резидентів (громадян України) і неризидентів (не громадян України але з правом проживання і роботи в Україні).

3) Загальнонаціональний референдум в Україні стосовно створення банку землі чи ринку землі і на яких умовах! Продаж землі, продаж іноземцям чи тільки громадянам України, фізичним чи юридичним особам, заборона продажу землі у приватну власність і дозвіл тільки на купівлю права на користування землею”.

За її словами, “якщо буде прийнятий злочинний закон про найгірші умови для українців ринку землі і гарні умови для іноземців в першому читанні то до другого читання його ніхто не виправить. “Закон буде злочинним проти українського народу! А нам, українцям, свою Українську Землю у “хазарського каганата” і “ординського іга” доведеться відвойовувати кров’ю”, – додала вона.

Поділитись