На Запоріжжі судитимуть адвоката за шахрайство

На Запоріжжі судитимуть адвоката за шахрайство

Стало відомо, що на Запоріжжі судитимуть адвоката за шахрайство.

Як передає vybir.media, прокуратура Запорізької області скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні відносно адвоката, який за попередньою змовою з іншою особою, підбурюючи потерпілу особу до передачі неправомірної вигоди службовим особам Запорізької міської ради та її виконавчих органів за вирішення питання щодо безперешкодного, узгодження та винесення на сесію Запорізької міської ради проектів рішень про продаж земельної ділянки на території міста Запоріжжя, а також подальше безперешкодне прийняття відповідних рішень, шахрайським шляхом заволодів коштами потерпілого на суму більш одного мільйона гривень.

Правоохоронцями повністю задокументовано незаконну діяльність і на підставі зібраних доказів мешканцю обласного центру, який є адвокатом, вручено підписане прокурором Запорізької області повідомлення про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 190, ч.4 ст.27, ч.2 ст.15, ч. 3 ст. 369 України.

З метою розкриття злочинної діяльності під час досудового розслідування проведено значну кількість слідчих дій, у тому числі за результатами проведеного контролю за вчиненням злочину вилучено кошти, якими намагалися заволодіти підозрювані, та припинено їх злочинну діяльність.

Поділитись