На Одещині землевпорядника підозрюють у фальсифікації документів щодо відведення земель

На Одещині землевпорядника підозрюють у фальсифікації документів щодо відведення земель

Стало відомо, що інженера землевпорядника підозрюють у фальсифікації документів щодо відведення земель в Затоці.

“За процесуального керівництва прокурорів Білгород-Дністровської місцевої прокуратури повідомлено про підозру інженеру землевпоряднику у фальсифікації документів. На думку слідства, сертифікований інженер землевпорядник виготовив проекти землеустрою щодо відведення 2 земельних ділянок площею 0,3 га та 0,05 га на першій і другій лініях від моря в смт Затока на підставних осіб. В зазначені проекти чоловік вніс неправдиві дані про наявність на цих ділянках 2 будинків площами 38,5 м кв і 26,5 м кв, що фактично відсутні”, – повідомляє прокуратура Одеської області.

Зазначається, що землевпорядник подав завідомо підроблені проекти для подальшого погодження державним експертом та державної реєстрації цих земельних ділянок.

Наразі вирішуються питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу та тимчасового обмеження в користуванні спеціальним правом на зайняття певним видом діяльності.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Білгород-Дністровського відділу поліції за ч.ч. 3, 4 ст. 358 КК України.

Поділитись