На Луганщині затримали військового за продаж майна

На Луганщині затримали військового за продаж майна

Стало відомо, що на Луганщині затримали військового за систематичний продаж майна.

Про це йдеться на сторінці Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України у Facebook.

“Затримали командира одного з підрозділів військової частини працівники обласного управління стратегічних розслідувань, Луганського управління ДВБ, Територіального управління ДБР, розташованого у м. Краматорськ та військової прокуратури Луганського гарнізону”, – йдеться у повідомленні.

Так, в ході слідства правоохоронці встановили, що військовий упродовж кількох останніх місяців викрадав зі складу дизельне паливо та в подальшому продавав його місцевим фермерам. Оперативниками УСР були задокументовані численні факти протиправної діяльності.

Днями командира одного з військових підрозділів полку було затримано у службовому кабінеті. Військовий отримав гроші за продаж 400 літрів пального, яке було виділено на потреби військової частини. Крім того, під час проведення санкціонованого обшуку додатково було виявлено та вилучено 9 тисяч доларів США та не зареєстровану зброю.

Командира одного з підрозділів військової частини затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

У межах кримінального провадження, відкритого за ч.3 ст. 410 (викрадення військовослужбовцем військового майна) Кримінального кодексу України, буде встановлюватися коло причетних осіб до вчинення даного злочину.

Поділитись