Міністерство охорони здоров’я США відмовилося працювати з Байденом

Міністерство охорони здоров’я США відмовилося працювати з Байденом

Міністерство охорони здоров’я США не буде працювати з командою оголосив про свою перемогу на президентських виборах Джо Байдена до тих пір, поки Управління загальних служб США (GSA) не визнає його перемогу, повідомляє телеканал CNN з посиланням на главу відомства Алекса Азара.

“Ми дуже ясно заявили, що коли GSA встановить (хто переміг), ми забезпечимо повний спільний професійний перехід і підготовку. Ми дотримуємося керівним принципам”, – підкреслив Азар.

Раніше газета Politico повідомляла, що глава Управління загальних служб США Емілі Мерфі відмовляється дотримати формальність і визнати перемогу Байдена на президентських виборах.

Рон Клайн, якого демократ Джо Байден має намір призначити керівником апарату Білого дому, раніше заявив, що Управління загальних служб США має схвалити початок передачі влади на наступному тижні.

Вибори президента в США відбулися 3 листопада. На підставі наявних даних провідні американські ЗМІ оголосили перемогу кандидата від Демократичної партії Джо Байдена. Багато світових лідерів вже привітали його з перемогою. Разом з тим чинний президент США Дональд Трамп має намір відстоювати власну перемогу в суді.

Поділитись