Мешканець Світлодарську продавав гранати

Мешканець Світлодарську продавав гранати

Стало відомо, що у прифронтовому Світлодарську поліцейські затримали торговця боєприпасами.

27-річного раніше судимого мешканця Світлодарська було викрито під час збуту гранат Ф-1 та РГД-5. Наразі підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Про це повідомили у Бахмутському відділі поліції Донецької області, передає  Newformat.info.

“Співробітники карного розшуку поліції Бахмута отримали інформацію, що житель прифронтового Світлодарська таємно підшукує покупця для продажу боєприпасів. Аби попередити виток предметів війни, поліцейські негайно провели оперативні заходи та контрольні закупки. 27- річний продавець був затриманий під час підпільної оборудки з гранатами Ф-1 та РГД-5 та грошима від їх реалізації. Вдома у торгівця оперативники вилучили ще й набої. За весь запас власник збирався виручити більше 1000 гривень”, – йдеться у повідомленні.

Як пояснив порушник, боєприпаси він отримав від незнайомця під час спільного вживання спиртних напоїв за місцем свого мешкання. Але згодом, коли знадобилися гроші, він вирішив їх продати.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Підозрюваного, який раніше неодноразово потрапляв в поле зору правоохоронців, затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Поділитись