Масштаб перемоги Зеленського змушує Порошенка задуматись про своє політичне майбутнє

Масштаб перемоги Зеленського змушує Порошенка задуматись про своє політичне майбутнє

Не лише світові лідери, але й провідні ЗМІ з різних куточків нашої планети вітають Володимира Зеленського з перемогою на виборах Президента України.

Про це йдеться на офйційному сайті Володимира Зеленського та його команди, передає Newformat.info.

Так, одне з найвідоміших ЗМІ Великобританії The Independent пише на своїх сторінках: «За результатами опитувань Зеленський був фаворитом ще до 1 туру, і результат нікого не здивував. Масштаб перемоги, 73 відсотка проти 25, змушує Петра Порошенка задуматись про своє політичне майбутнє».

Інше популярне видання Сполученого Королівства, The Times, зазначає, що «Україна продовжуватиме свій прозахідний шлях на чолі з Володимиром Зеленським, який прагне встановити тісний зв’язок із США, Великобританією та іншими європейськими державами».

А в The Telegraph оцінили потужність Володимира Зеленського та його команди, написавши, що на виборах Президента України «діючий лідер нації намагався відбитись від сильного поштовху комедіанта, який викриває корупцію».

Провідне французьке видання LeMonde повідомило, що «український Президент ще ніколи не мав такої значної підтримки, і це лише один з рекордів Зеленського, який у 41 рік став наймолодшим Президентом України».

Американське видання The Wall Street Journal привітало Володимира Зеленського з перемогою і зазначило, що «Україна зберігає прозахідний курс і потребує друзів, які б підтримували її на правильному шляху».

Популярне видання Bloomberg написало, що «перемога Зеленського […] дає Україні шанс зробити стрибок вперед».

The New York Times підкреслює на своїх сторінках: «Зеленський уникає популістських тем, таких як ворожість щодо іммігрантів та меншин. Українці все менше переживають через прихід непрофесіоналів, а все більше через те, що велика кількість їх співгромадян їдуть на заробітки в Польщу та інші багатші країни».

А в The Washington Post присвятили Володимиру Зеленському та його успіхам одразу декілька матеріалів, один з яких довгий час перебував на головній сторінці. Журналісти The Washington Post окремо наголосили, що Володимир Зеленський отримав привітання від Дональда Трампа та багатьох інших відомих політиків.

 

Поділитись