Лукашенко впевнений, що Білорусь будуть і далі “хитати і розгойдувати”

Лукашенко впевнений, що Білорусь будуть і далі “хитати і розгойдувати”

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив під час призначення нового держсекретаря Ради безпеки, що республіку будуть надалі “хитати і розгойдувати”, що видно і по ситуації в РФ.


У вівторок Лукашенко призначив держсекретарем Ради безпеки Білорусі Олександра Вольфовича, який керував Генштабом і займав пост першого заступника голови Міноборони.

“Знайте, що часи непрості. Хитається і розгойдувати нас будуть. Ви це бачите вже по Росії. Ми це знали і розуміли разом з керівництвом Росії ще в середині минулого року. Для нас і для них несподіванок тут ніяких немає. Але тим не менше ми повинні навчитися в цей важкий час протистояти і внутрішнім нашим противникам, і особливо зовнішніх “, – наводить слова Лукашенка Белта.

Після виборів президента, на яких переміг в шостий раз Лукашенко, який набрав, за даними ЦВК, 80,1% голосів, в країні почалися масові протестні акції опозиції. Під час їх розгону силовики використовували спецзасоби і спецтехніку. Влада офіційно підтвердили загибель трьох учасників протесту. Акції протесту тривають досі. Правоохоронці заявляють про зменшення числа їх учасників та про переміщення акцій з вулиць у двори житлових будинків.

Поділитись