Ліквідацію бен Ладена в 2011 році назвали постановкою

Ліквідацію бен Ладена в 2011 році назвали постановкою

Ліквідація засновника забороненої в Росії терористичного угрупування «Аль-Каїди» Усами бен Ладена в 2011 році в Пакистані схожа на постановочну.

Ніщо не підтверджує, що він був там під час спецоперації американських військових. Про це ЗМІ заявили очевидці і пакистанські журналісти, які займаються розслідуванням цих подій.

Журналіст Сухейль Аббасі вважає, що те, що трапилося в Пакистані є «спектаклем», який потрібен США для збереження обличчя перед світовою спільнотою.

Ми всі впевнені, що бен Ладена не було в будівлі. Але, безумовно, його сім’я проживала в цьому районі протягом декількох років, – сказав один з очевидців Раджа Харун, який жив в декількох метрах від будівлі, де нібито знаходився бен Ладен.

Він також нагадав про заяви колишнього глави Білого дому Барака Обами про те, що «терорист № 1» похований в море. Це було зроблено для того, щоб місце його поховання не стало об’єктом культу для терористів.

Усама бен Ладен народився в Саудівській Аравії. У 1996 році він поїхав до Афганістану, звідки оголосив війну США. «Терорист № 1» був ліквідований в 2011 році американськими військовими в Пакистані під час спецоперації. Йому було 54 роки.

Раніше повідомлялося, що 39-річний син бен Ладена Омар став займатися малюванням. Він зізнався, що так бореться зі своїми дитячими травмами.

Поділитись