Кремль назвав умови для успіху Зеленського на Донбасі

Кремль назвав умови для успіху Зеленського на Донбасі

Кремль назвав умови, необхідні президенту України Володимиру Зеленському для вирішення військового конфлікту в Донбасі.

Про це в ефірі програми «Велика гра» заявив прес-секретар російського лідера Дмитро Пєсков. За його словами, лідеру України будуть потрібні для врегулювання ситуації сила волі, політичний авторитет і домінування на політичній арені країни. Пєсков підкреслив, що Зеленський не відноситься до «партії війни», до який належав попередній президент Петро Порошенко.

«Багато що буде залежати від того, наскільки президент Зеленський послідовно буде працювати в тому напрямку, про який він говорив в Парижі», – додав представник Кремля, говорячи про результати нормандського саміту.

При цьому Пєсков підкреслив, що в «мінські угоди» можуть бути внесені зміни, про що раніше говорив Зеленський, при спільній роботі з представниками самопроголошених Донецької і Луганської народних республік.

Раніше офіційний представник Кремля відніс Зеленського до нового покоління політиків. Пєсков зазначив, що це покоління «в різних формах» зустрічається в різних країнах Європи і тільки набирається політичного досвіду. За його словами, такі лідери, як Зеленський, хочуть вирішити проблеми, що стоять перед їх державами, нехай це і буває проблематично.

Поділитись