Кремль готується до саміту в “нормандському форматі” 9 грудня

Кремль готується до саміту в “нормандському форматі” 9 грудня

Підготовка до саміту в “нормандському форматі” (Німеччина, Росія, Франція, Україна) 9 грудня набула завершальної стадії, повідомив журналістам прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков.

“Нормандський формат” запланований на 9 грудня, це дійсно так, підготовка ведеться і вже вступила в завершальну стадію “, – сказав представник Кремля в понеділок.

Пєсков також уточнив, що 18 листопада президент Росії Володимир Путін проведе міжнародну телефонну розмову. Він не назвав, хто стане співрозмовником російського лідера, але зауважив, що розмова “буде багато в чому пов’язана з підготовкою до “нормандського формату”.

Прес-секретар президента Росії відмовився давати прогнози щодо підсумків саміту в “нормандському форматі”. На його думку, не варто ні завищувати, ні занижувати очікування.

“Я не буду висловлювати якісь очікування: це дуже серйозна зустріч, довгоочікувана”, – сказав представник Кремля журналістам в понеділок. Він нагадав, що “була дуже велика перерва в роботі “нормандського формату”.

“Давайте не будемо ні завищувати очікування, щоб потім не розчаровуватися, ні занижувати, сподіваючись, що все-таки підготовка матиме свої результати”, – запропонував Пєсков.

Поділитись