Колишній адвокат Трампа пояснив його захоплення Путіним

Колишній адвокат Трампа пояснив його захоплення Путіним

Колишній адвокат президента США Дональда Трампа Майкл Коен в своїх мемуарах написав, що американський лідер захоплюється тим, як Володимир Путін керує Росією.


Про це повідомляє The Washington Post з посиланням на книгу «Зрадник: Реальна історія Майкла Коена, колишнього особистого адвоката президента Дональда Трампа», вихід якої запланований на 8 вересня.

«На думку екс-адвоката, господареві Білого дому подобається те, що президент РФ« взяв під своє керівництво цілу країну і керує нею як своєї особистої компанією – по суті так само, як [Трамп керував своєю компанією] Trump Organization», – йдеться в тексті.

14 серпня екс-адвокат Трампа опублікував передмову до своєї книги, в якому заявив, що американський лідер переміг на президентських виборах в 2016 році завдяки Росії.

Майкла Коена, який в 2006-2018 роках був особистим юристом Трампа, засудили до трьох років позбавлення волі за звинуваченням у нецільовому витрачанні коштів, призначених для проведення передвиборної кампанії. Крім того, його визнали винним у наданні неправдивих свідчень конгресу і виплати відступних жінкам, які заявляли про зв’язки з Трампом.

Адвокат пішов на угоду зі слідством і також зізнався в ухилянні від сплати податків. Його засудили в трьох років позбавлення волі. Він почав відбувати своє покарання в травні 2019 року.

Поділитись