Клінтон про переговори Путіна і Байдена: він буде робити наше життя складнішим

Клінтон про переговори Путіна і Байдена: він буде робити наше життя складнішим

Колишній держсекретар США Хілларі Клінтон розповіла про складні переговорах Володимира Путіна і Джозефа Байдена

Після саміту президентів Росії і США, Володимира Путіна і Джозефа Байдена, який проходив 16 червня в Женеві, колишній державний секретар Сполучених Штатів Гілларі Клінтон висловила побоювання, що російський лідер буде намагатися зробити життя американців складніше.

Політик зробила гучну заяву в ефірі телеканалу MSNBC.

Клінтон звернула увагу на кілька аспектів минулих переговорів. На її думку, швидке рукостискання глав держав і відсутність спільної прес-конференції говорить про те, що лідери США і Росії приїхали на саміт виключно заради прямого і відкритого діалогу. Подібне явище політик назвала “сильним дипломатичним кроком”.

Між тим, колишній держсекретар розповіла про “постійні складності” при спілкуванні з російським президентом. Вона зазначила, що досягнуті домовленості не обов’язково можуть означати, що в двосторонніх відносинах є успіхи. Клінтон заявила, що навіть якщо про щось вийде домовитися з Путіним, він все одно “буде намагатися зробити наше життя складніше”.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Володимир Путін і Джо Байден не змогли домовитися з приводу Білорусі. Позиції глав держав з цього питання розійшлися на саміті.

Поділитись