Кличко має намір побудувати свій Діснейленд в Гідропарку

Кличко має намір побудувати свій Діснейленд в Гідропарку

Мер Києва Віталій Кличко має намір знову балотуватися на цей пост, щоб реалізувати кілька масштабних проектів, які вже знаходяться в розробці.

Про це він заявив в ефірі телеканалу «112 Україна». «Я хочу побудувати в Гідропарку український Діснейленд, вже є напрацювання для того, щоб вже стартувати з цим проектом», – сказав градоначальник. Крім того, Кличко планує завершити будівництво меморіалу в Бабиному Яру, де в 1941 році масово розстрілювали єврейське населення, і звести ще один міст.

Він підкреслив, що йому «не потрібні посади», і зайняти крісло мера Києва він хоче тільки заради змін, які відбуваються в місті.

Вибори мера Києва повинні відбутися в жовтні 2020 року. Однак Кличко раніше заявляв, що ініціює дострокові вибори в разі, якщо команда президента Володимира Зеленського проведе реформу системи місцевого самоврядування. Відповідно до закону «Про столицю», глава КМДА і мер Києва – це різні посади. Першого призначає президент, а другий отримує пост за підсумками виборів. Однак за рішенням Конституційного суду президент зобов’язаний призначати на посаду голови КМДА мера, який переміг на виборах.

Фото РИА Новости.

Поділитись