Кім Чен Ин оголосив в країні нову програму «Важкий похід»

Кім Чен Ин оголосив в країні нову програму «Важкий похід»

Генеральний секретар Трудової партії КНДР (ТПК) Кім Чен Ин оголосив про те, що партійні організації на всіх рівнях встануть на шлях суворого «Важкого походу», аналогічного періоду економічної кризи і голоду в Північній Кореї в 1990-х роках.

Про це повідомляє Центральне телеграфне агентство (ЦТАК).

Північнокорейський лідер заявив, що даний крок спрямований на полегшення страждань народу і забезпечення матеріально-культурними благами жителів, які, вірячи в ТПК як в партію-матір, слідували за нею десятки років. Тепер, за його словами, прийшов час почати ще більш суворий «Важкий похід», в якому повинні взяти участь всі партійні діячі, починаючи з Центрального комітету партії.

Кім Чен Ин також підкреслив, що партія ніколи не сподівалася на випадковий шанс і їй нема на кого «сподіватися». Довіряти можна тільки самим членам ТПК, резюмував він.

Раніше глава Північної Кореї закликав місцевих голів осередків правлячої в країні партії посилити роботу, незважаючи на «важкий за весь час момент», який переживає КНДР.

На з’їзді партії на початку року лідер КНДР оголосив про те, що п’ятирічний план економічного розвитку країни провалився майже по всіх фронтах. Одна з причин цього – санкції Сполучених Штатів і їх країн-союзників, включаючи Південну Корею.

Поділитись