Канопацька розкритикувала команду Тіхановської

Канопацька розкритикувала команду Тіхановської

Відсутність чіткої проєвропейського порядку, здатності взяти на себе відповідальність за те, що відбувається в країні і спроби догоджати перед Кремлем з боку «лідерів протестів», що знаходяться за межами Білорусі, прирікає ці акції на затухання.

Відповідну думку в ексклюзивному коментарі кореспонденту «Політрінга» висловила депутат Палати представників 6-го скликання, кандидат в президенти Білорусі 2020 року Анна Канопацька.

Політик звернула увагу на те, що вчора, 23-його вересня, відбулася інавгурація Олександра Лукашенка, однак вона не була таємницею, як пишуть деякі ЗМІ.

«Просто Лукашенко провів її при обмеженому колі осіб в нетрадиційному форматі. Оскільки інавгурація за підсумками недійсних виборів не тягне за собою правових наслідків, легітимність Лукашенко припиняється 5 листопада 2020 року», – зазначила вона.

Анна переконана: відсутність чіткої проєвропейської порядку, здатності взяти на себе відповідальність за те, що відбувається в країні і спроби догоджати перед Кремлем з боку «лідерів протестів», що знаходяться за межами Республіки Білорусь, прирікає ці протести на затухання.

«Розуміння цього в тому числі не дає можливість ЄС вжити рішучих узгоджені заходи щодо диктатора і його оточення. Все, що відбувається веде до втрати європейських перспектив Білорусі і вимушеного політико-економічному дрейфу в бік Росії, з остаточної втратою нашої міжнародної суб’єктності», – підсумувала вона.

Поділитись