Канадський прем’єр-міністр Джастін Трюдо пообіцяв суттєву допомогу бізнесу під час пандемії

Канадський прем’єр-міністр Джастін Трюдо пообіцяв суттєву допомогу бізнесу під час пандемії

Канадський прем’єр-міністр Джастін Трюдо визнав у вівторок, що друга хвиля коронавірусу заважає відновленню економіки Канади, і пообіцяв стимулювати бізнес більше ніж на 77 млрд доларів.

Про це повідомляє CNN.

“Це буде значною інвестицією для відновлення нашої економіки, і це інвестиція, щоб ніхто не залишився позаду”, – сказав він на прес-конференції в Оттаві.
Програма надаватиме пріоритет молодим сім’ям та іншим громадам, що зазнали змін, додав він, додавши, що історичний стимул буде дорівнювати більше 3% від валового внутрішнього продукту.
За останній тиждень листопада середній щотижневий показник позитивної проби в Канаді зріс до більш ніж 7%, повідомляє Агентство охорони здоров’я Канади .
В інтерв’ю партнеру CNN CBC Трюдо сказав, що, враховуючи сплеск випадків у Канаді та в усьому світі, він продовжить заборону більшості несуттєвих поїздок до Канади, включаючи підтримку часткового закриття кордону із США.
“Поки вірус не буде значно контролюватися в усьому світі, ми не збираємося припиняти обмеження на кордоні”, – заявив Трюдо CBC.
Поділитись