Грузія зупиняє транспортне сполучення через карантин

Грузія зупиняє транспортне сполучення через карантин

У Грузії в зв’язку з різким зростанням випадків захворювання коронавірусом з 14 серпня по 4 вересня зупиняється громадський транспорт, заявив глава урядового координаційного штабу по боротьбі з пандемією Георгій Гвібрадзе.


Повністю забороняються фестивалі, концерти та інші розважальні заходи, скорочується термін роботи ресторанів, кафе і барів – зараз вони закриваються опівночі, а з 14 серпня будуть працювати до 23 годин.

До процесу вакцинації будуть підключені військові лікарі, а роботодавцям рекомендовано перевести співробітників на віддалений режим роботи. Не виключено розгортання польових госпіталів.

У минулий вівторок Грузія поставила добовий рекорд захворюваності та смертності від коронавірусу – число виявлених випадків зараження склало 5 697, померло 54 людини. У середу і четвер показник захворюваності також перевищував 5 тис. Випадків, чисельність летальних випадків в ці дні наближалася до 50.

За даними Національного центру з контролю за захворюваннями, з початку пандемії в країні по сьогоднішній день виявлено 466 326 випадків зараження, померли 6 279 осіб.

Поділитись