Глава офісу Зеленського визнав, що президент України втомився

Глава офісу Зеленського визнав, що президент України втомився

Президент Володимир Зеленський втомився від напруженого графіка, негативу з боку журналістів і користувачів соціальних мереж.

Про це заявив глава його офісу Андрій Богдан. “Він втомився. Втома від негативу. Тому що дуже багато негативу на нас виливається і з використанням засобів масової інформації – він це дуже болісно сприймає”, – зазначив Богдан в інтерв’ю виданню “Українська правда”.

Глава офісу президента в зв’язку з цим зізнався, що радив Зеленському менше читати соціальні мережі. “Я іноді йому кажу: “Перестань читати Facebook, перестань читати інтернет, це перекручена інформація. Суспільство не так усвідомлює ті чи інші наші дії”, – повідомив Богдан, додавши, що президент України дійсно втомився.

За його словами, високі темпи роботи Зеленського також є причиною його втоми. “Він дуже старанно працює, весь час кудись їздить, у нього багато міжнародних зустрічей рівня, якого Порошенко і не снилося. Він уже дуже популярна в світі людина”, – пояснив Богдан. Популярність, додав він, пов’язана, в тому числі і “з американською історією з імпічментом, і самою виборчою кампанією, і з 14-годинним “марафоном-прес-конференцією”, який показували в усьому світі”. Такі темпи, визнав Богдан, забирають “дуже багато сил і енергії” у Зеленського.

Поділитись