«Газпром» повідомив про фінальну стадію будівництва «Північного потоку – 2»

«Газпром» повідомив про фінальну стадію будівництва «Північного потоку – 2»

Компанія «Газпром» повідомила, що російський газопровід «Північний потік – 2» знаходиться на фінальній стадії реалізації.

Хід будівництва газопроводу оцінили глава «Газпрому» Олексій Міллер і глава австрійської OMV Райнер Зеле під час особистої зустрічі. У свою чергу, німецькі ЗМІ відзначають, що відмова Вищого земельного суду Дюссельдорфа звільнити «Північний потік – 2» від положень Газової директиви Євросоюзу не зможе перешкодити реалізації проекту.

Проект «Північний потік – 2» знаходиться на фінальній стадії реалізації. Про це повідомила прес-служба «Газпрому». Хід будівництва газопроводу під час зустрічі оцінили глава «Газпрому» Олексій Міллер і глава австрійської OMV Райнер Зеле.

«Окрему увагу було приділено проекту, який знаходиться у фінальній стадії реалізації», – відзначили в компанії.

Сторони також звернули увагу на успішне стратегічне співробітництво «Газпрому» і OMV, зокрема взаємодія компаній по проекту освоєння Південно-Російського родовища. Також була відзначена більш ніж 50-річна історія надійного експорту російського газу до Австрії.

«Олексій Міллер подякував Райнера Зеле за продуктивне багаторічну співпрацю і конструктивну неупереджену позицію в питаннях розвитку європейської енергетики», – йдеться в повідомленні.

Поділитись