Дочка Цемаха вважає, що він погодиться відповісти на питання Нідерландів

Дочка Цемаха вважає, що він погодиться відповісти на питання Нідерландів

Дочка екс-командира одного з “підрозділів ППО” самопроголошеної Донецької народної республіки Володимира Цемаха вважає, що її батькові нічого приховувати і він готовий погодитися на новий допит у справі про катастрофу MH17 на Донбасі за запитом голландської сторони.

У вівторок в посольстві Нідерландів в Росії повідомили РІА Новини, що прокуратура королівства звернулася до російської прокуратури з проханням про правову допомогу для допиту Цемаха, якого в Києві вважають свідком у справі про катастрофу малайзійського Boeing в Донбасі.

Цемах був переданий Росії 7 вересня в рамках одночасного з Україною звільнення засуджених та затриманих осіб. Як заявила РІА Новини Марія Цемах, її батькові “приховувати нічого”. “Я не думаю, що тато буде відмовлятися”, – сказала вона.

При цьому Марія зазначила, що з ними щодо допиту ще не зв’язувалися. За її словами, в аеропорту в Києві перед відправкою до Росії її батька допитували. “Допитували всі, хто хотів. Там були представники слідчої групи, він відповів на всі питання і тільки тоді його віддали. Не може бути більше до нього питань. США офіційно заявили, що він не може бути свідком, у нього немає ніякої інформації”, – додала Марія Цемах.

Поділитись