Добровольці відмовилися залишати позиції в Золотому

Добровольці відмовилися залишати позиції в Золотому

Добровольці після розмови із Зеленським відмовилися залишати позиції в Золотому. Колишній боєць полку «Азов» після приїзду президента Володимира Зеленського заявив, що добровольці залишаться в Золотому на Луганщині, поки існує план розведення сил.

“Власне приїжджав президент, з ним спілкувалися. Його посил був такий, що він хотів поспілкуватися з ветеранами, які перебувають поблизу лінії розмежування. Тобто ми так думаємо, що напередодні заплановано розведення сил. Власне поспілкувалися, розповіли йому, що історія йому вже надавала можливості переконатися, що розведення це нісенітниця. Його попередник це вже робив і були значні втрати з нашого боку”, – розповів доброволець.

Він додав, що добровольці, які організували блок-пост в Золотому, «діють в рамках закону» і не збираються залишати свої позиції.

“Це не ті кроки, які повинен робити президент з врегулювання цього конфлікту. Також не знаю, який у нього план, але ми будемо залишатися тут, поки буде загроза безглуздого розведення і втрати території України. Ми діємо в рамках закону, ми залишаємося тут і будемо надалі стояти за Україну”, – додав екс-боєць “Азову”.

Раніше президент несподівано приїхав до добровольців в Золоте, які там облаштували так званий “останній блокпост”. Він заявив, що приїхав в Золоте, щоб поговорити з людьми. Також він зазначив, що люди «хочуть розведення сил».

“Я приїхав говорити з людьми, які тут живуть, яке їхнє ставлення, що вони про це думають, яка статистика пострілів, як вони ставляться до наших військових. Тому я хотів сам побачити їх ставлення, я не знаю, що вони вам весь тиждень говорили … Так, я завершу … Чому люди хочуть розведення … Я розумію, чому ви не хочете. Щоб не було помилок, але ми повинні всі працювати, щоб завершити війну”, – сказав президент.

Фото Офісу президента.

Поділитись