Чиновницю Олександру Клітіну можуть звільнити через листування з пранкером

Чиновницю Олександру Клітіну можуть звільнити через листування з пранкером

Міністр інфраструктури України Владислав Криклій проситиме уряд звільнити свого заступника Олександру Клітіну через її листування з пранкером. Про це політик заявив на своїй сторінці в Facebook.

За словами Криклій, Клітіна категорично відмовилася піти у відставку «у дусі європейської політичної традиції» і сказала, що не бачить передумов для звільнення.

“Я неодноразово публічно наголошував, що сам формував свою команду, і залишаю за собою право змінювати її”, – заявив міністр. При цьому Криклій висловив невдоволення відсутністю порозуміння між Клітіною і всієї міністерської командою.

Раніше повідомлялося, що депутати на зустрічі в ресторані з поліцейськими начальниками в Кривому Розі обговорювали, що Клітіна потрапила на свою посаду через ліжко. Це випливає фрагмента аудіозапису розмови, який опублікував Антон Поляков.

Крім того, Клітіна нібито листувалася з пранкером Джокером, якому розповідала про корупцію в транспортній галузі. Вона писала про те, що пов’язує поширення чуток про себе з екс-депутатом від «Блоку Петра Порошенка» Андрієм Вадатурським і головою «Укрзалізниці» Євгеном Кравцовим. При цьому Клітіна відзначала, що міністр її «посунув», щоб вона не займалася залізницею.

Поділитись