Байден має намір призначити прес-секретарем Білого дому Дженніфер Псакі

Байден має намір призначити прес-секретарем Білого дому Дженніфер Псакі

Обраний президент США Джозеф Байден має намір призначити Джен Дженніфер Псакі на пост прес-секретаря Білого дому у своїй новій адміністрації.

Про це йдеться в заяві, опублікованій в неділю на офіційному сайті демократа. Дженніфер Псакі була офіційним представником Білого дому і Держдепартаменту в адміністрації 44-го президента США Барака Обами. Зараз вона є радником перехідної команди Байдена. Дженніфер Псакі, зокрема, відома резонансними висловлюваннями про Росію й Україну.

Директором з комунікацій Білого дому політик має намір призначити Кейт Бедінгфілд. Вона займала посаду заступника менеджера передвиборної кампанії демократа, а також була директором з комунікацій в його штабі. Директор з комунікацій в апараті Білого дому курирує всю публічну інформаційно-пропагандистську політику американської адміністрації.

“Я відчуваю гордість, оголошуючи про те, що вперше група ключових співробітників Білого дому по взаємодії із засобами масової інформації складається виключно з жінок”, – зазначив новообраний президент США.

Першим заступником прес-секретаря Білого дому стане Карін Жан-П’єр. Офіційними представниками обраного віце-президента США Камали Харріс будуть Симона Сандерс і Ешлі Етьєн. Раніше Сандерс і Жан-П’єр були старшими радниками виборчого штабу Байдена. Займатися взаємодія з пресою першої леді США Джилл Байден буде Елізабет Александер.

Поділитись