«Називали жабою»: Торі Спеллінг розповіла про знущання за часів «Беверлі-Хіллз 90210»

«Називали жабою»: Торі Спеллінг розповіла про знущання за часів «Беверлі-Хіллз 90210»

47-річна Торі Спеллінг згадала комплекси юності і поділилася в Instagram заміткою про те, як за часів серіалу «Беверлі-Хіллз 90210» над нею знущалися через її великі очі.

Я ненавиділа свої очі. Коли я почала зніматися в 90210, мені було 16 і у мене була низька самооцінка. Тоді інтернет-тролі (так, тоді вони теж були!) Називали мене жабою і витрішкуватість, – поділилася актриса.

Коли ти молода дівчина, а тебе обговорюють і розглядають під мікроскопом, це дуже важко. Я благала візажистів зробити так, щоб мої очі виглядали менше, я ридала в гримерці, – пише Торі. При цьому її батько, продюсер серіалу Аарон Спеллінг, наполягав на тому, що очі акторів не можна приховувати.

Він завжди говорив: «Очі – це дзеркало душі». І ніколи не дозволяв акторам зніматися в темних окулярах. Він був упевнений, що очима можна передати все. Я дотримуюся цього правила досі. Я завжди дивлюся людям в очі, ніколи не відводжу погляд. І я вчу своїх дітей проявляти повагу до людей і дивитися їм в очі, коли вони з ними розмовляють, – зазначила актриса.

Поділитись