Журнал The Ring назвав найкращого боксера 2019 року

Журнал The Ring назвав найкращого боксера 2019 року

Американський журнал The Ring назвав мексиканця Сауля “Канело” Альвареса “боксером 2019 року”, який обігнав таким чином українця Василя Ломаченка, який знаходився на 2-му місці рейтингів журналу.

 У травні 2019 року Канело захистив пояси чемпіона світу в середній вазі (72,6 кг) за версіями WBC, WBA та IBF у бою з американцем Деніелом Джейкобсом. У листопаді Альварес “стрибнув” на дві вагові категорії вгору й нокаутував росіянина Сергія Ковальова, чемпіона світу в напівважкій вазі (79,4 кг) за версією WBO, інформує УНН.

Примітно, що попередні два роки перемагали українські боксери: у 2017 році журнал The Ring назвав найкращим боксером українця Василя Ломаченка, а у 2018 році – Олександра Усика.

У категорії “поєдинок року” переміг бій японця Наоя Інуе з філіпінцем Ноніто Донером у фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії. У важкому 12-раундовому протистоянні японський чемпіон об’єднав пояси чемпіона світу за версіями WBA та IBF у ваговій категорії до 53,5 кг.

Також три номінації здобув бій британця Ентоні Джошуа та американця Енді Руїза за пояси чемпіона світу WBA, IBF, WBA та IBO у важкій вазі (понад 90,7 кг).

Третій раунд першого поєдинку у США отримав відзнаку “Раунд року”, після цього Джошуа отримав “перемогу” у номінації – “Невдача року”, а реванш, що проходив у грудні цього року в Саудівській Аравії, у якому британець зумів повернути всі пояси, які втратив – “Подією року”.

Поділитись