Збірна Росії з футболу вилетіла з Євро-2020

Збірна Росії з футболу вилетіла з Євро-2020

Російська збірна поступилася данцям з рахунком 1: 4.

Збірна Росії зазнала великої поразки від команди Данії в матчі третього туру групового етапу чемпіонату Європи-2020. Зустріч завершилася з рахунком 4: 1 на користь данців. Таким чином, наша команда не змогла пройти в плей-офф і вибула з Євро.

Коментуючи підсумки зустрічі, головний тренер збірної Росії Станіслав Черчесов заявив, що відповідальність за результат завжди лежить на тренері. За його словами, той результат, на який команда націлювалася, “не склався”.

“План на гру витримувався, було кілька хороших моментів, які могли реалізувати і сценарій матчу повернути в свою сторону. Звідки гравців за гру, сьогодні вони були готові до гри, але вона склалася не на нашу користь. Треба переоцінити, переосмислити і робити висновки” , – сказав Черчесов на прес-конференції.

Він зауважив, що на цьому чемпіонаті у збірній були менш досвідчені гравці, ніж на чемпіонаті світу в 2018 році. Черчесов не став оцінювати гру конкретних футболістів, заявивши, що команда “в цілому зіграла невдало”.

Куди більш категорично гру російської команди оцінив Артем Дзюба. За його словами, збірна в цьому матчі “обкакалася”.

“Не забиваємо свої моменти стовідсоткові. На такому рівні це не прощається. Хотілося б вибачитися перед усіма, хто в нас вірив, ми дуже винні”, – сказав футболіст.

Поділитись