WADA має намір перевірити оточення фігуристки Валієвої

WADA має намір перевірити оточення фігуристки Валієвої

Оточення російської фігуристки Камілі Валієвої, яку запідозрили у вживанні допінгу, має намір перевірити Всесвітнє антидопінгове агентство (ВАДА).

Про це 13 лютого повідомляє агентство Reuters. Уточнюється, що відділ розслідувань ВАДА проведе розгляд стосовно тренерів, лікарів та інших дорослих, які оточують 15-річну фігуристку. Також раніше розслідування щодо оточення Валієвої ініціювало Російське антидопінгове агентство (РУСАДА).

При цьому відомо, що слухання у справі спортсменки з Росії пройдуть 13 лютого, рішення щодо нього виїзної панелі Спортивного арбітражного суду (CAS) буде оголошено 14 лютого в другій половині дня.

Зазначимо, Каміла Валієва займається у тренерській групі Етері Тутберідзе і є чинною чемпіонкою Росії та Європи. У ході командного турніру на Олімпійських іграх вона стала переможницею і довільної, і короткої програм.

Раніше стало відомо, що російську фігуристку Камілу Валієву включено до списку учасниць змагань у жіночому одиночному розряді, які представлять коротку програму на Олімпійських іграх (ОІ) у Пекіні, під номером 26.

Поділитись